Εκθεσιακό Κέντρο «Αποστολος Μαρδύρης» Ένα εκθεσιακό κέντρο, «πόλος έλξης», με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής!

29 Δεκεμβρίου, 2009

Τόσο ο νομάρχης Καβάλας, όσο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκαν στη λειτουργία του εκθεσιακού- συνεδριακού κέντρου Απόστολος Μαρδύρης, δηλώνοντας πως πριν από λίγες ημέρες κατέληξαν σε συμφωνία με εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων και εκθέσεων από την Θεσσαλονίκη, οι ιδιοκτήτες της οποίας έλκουν την καταγωγή τους από την Καβάλα, προκειμένου στο αμέσως προσεχές μέλλον να ξεκινήσει η λειτουργία του κέντρου.
«Στόχος μας είναι κάθε Σαββατοκύριακο να υπάρχει και μία εκδήλωση σε αυτό», δήλωσε ο Άγγελος Τσατσούλης, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι αν ο στόχος αυτός επιτευχθεί θα καταστήσει την Καβάλα έναν από τους κύριους τόπους διεξαγωγής συνεδρίων στη χώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Ο Θόδωρος Καλλιοντζής υπογράμμισε ότι το εκθεσιακό κέντρο θα πρέπει να γίνει γνωστό, κάτι που σημαίνει πως για κάποιο χρονικό διάστημα οι διοργανωτές θα πρέπει να δίνουν πολλές πρόσθετες παροχές στους συμμετέχοντες, ώστε να γίνει ελκυστική η συμμετοχή τους. «Επιθυμία μας δεν είναι το εκθεσιακό κέντρο να έχει την τύχη του αντίστοιχου στην Κομοτηνή, αλλά να είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας για την ανάπτυξη του τόπου», σημείωσε.

Όλα δείχνουν ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που αφορούν το νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία του Εκθεσιακού Κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης». Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η λειτουργία του εκθεσιακού κέντρου θα χρηματοδοτείται κατά 70% από το Επιμελητήριο και κατά 30% από τη Νομαρχία Καβάλας, ενώ η συμφωνία θα έχει πενταετή διάρκεια!

«Αν όλα πάνε καλά, η πρώτη εκδήλωση μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και το Μάιο. Από τη στιγμή που είμαστε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας!

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker