Είκοσι (20) υποτροφίες από OTE – COSMOTE σε πρωτοετείς φοιτητές Πανεπιστημίων

28 Σεπτεμβρίου, 2012

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, προκηρύσσουν είκοσι (20) Υποτροφίες για πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα. Οι Υποτροφίες ΟΤΕ – COSMOTE θα απονεμηθούν σε αποφοίτους Λυκείου του σχολικού έτους 2011-2012, που έχουν εισαχθεί σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.), Πανεπιστημιακού Τομέα, στην Ελλάδα, ως πρωτοετείς φοιτητές.
Συγκεκριμένα για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, o ΟΤΕ και η COSMOTE, θα απονείμουν είκοσι (20) Υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280€) η καθεμία σε υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει κατά το τρέχον έτος 2012 από Γενικό Δημόσιο Λύκειο ενός εκ των νομών: Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας. Πρωταρχικό κριτήριο για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων Υποτρόφων, είναι η προσωπική και οικογενειακή τους κατάσταση (ΑμεΑ, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα κλπ.)

Επιπλέον, η COSMOTE ανάλογα με τον αριθμό και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων, θα απονείμει και Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων είκοσι οχτώ ευρώ (1.528€) η καθεμία.
Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης είναι η 24/10/2012.

Αναλυτικότερα: http://www.ote-cosmote-scholarships.gr

eXTReMe Tracker