Βράβευση Παραολυμπιονικών Α. Καραγιάννη, Α. Δήμογλου και της προπονήτριάς τους Κατερίνας Δράκου

27 Σεπτεμβρίου, 2012

Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας στην έναρξη της συνεδρίασης της Δευτέρας, βράβευσαν τις δυο Καβαλιώτισσες Παραολυμπιονίκες Α. Καραγιάννη, Α. Δήμογλου και της προπονήτριάς τους Κατερίνας Δράκου για τις διακρίσεις που απέσπασαν κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου δοξάζοντας τα ελληνικά χρώματα και κάνοντας περήφανους όλους τους Καβαλιώτες.

Βράβευση Παραολυμπιονικών Α. Καραγιάννη, Α. Δήμογλου  και της προπονήτριάς τους Κατερίνας Δράκου

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άννα Σπανδώνη με την έναρξη της συνεδρίασης δήλωσε ότι «σήμερα είναι ημέρα χαράς για την πόλη μας. Σας ανταποδίδουμε τη χαρά και την υπερηφάνεια που μας χαρίσατε. Δε μπορούμε να γκρεμίσουμε τοίχους, μπορούμε όμως να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να σας μεταφέρουμε την αγάπη, την αναγνώριση και τη συμπαράσταση όλου του Δ.Σ. και της κοινωνίας που εκπροσωπούμε».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής παίρνοντας τον λόγο δήλωσε ότι οι κυρίες αυτές είναι ένα παράδειγμα για όλους μας, αλλά και υπόδειγμα ανθρώπινης, αθλητικής και κοινωνικής συμπεριφοράς.

Με τη σειρά τους, όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων του Σώματος εξήραν το επίτευγμα των δύο μεγάλων αθλητριών, αλλά και της προπονήτριάς τους.

Πηγή: kavalawebnews.gr

eXTReMe Tracker