Από χθες μέχρι την Κυριακή στο Φουαγιέ της Νομαρχίας Καβάλας

24 Μαρτίου, 2011

Για πρώτη φορά στην Καβάλα το 1ο Σαλόνι Γάμου – Βάπτισης μέχρι την Κυριακή

Για πρώτη φορά στην Καβάλα πραγματοποιείται το «1ο Σαλονι Γαμος – βάπτιση – Γιορτή των αισθήσεων» από χθες το απόγευμα μέχρι την Κυριακή 27 Μαρτίου. Πρόκειται για μια έκθεση που πραγματοποιείται στο Φουαγιέ της Νομαρχίας Καβάλας, με πολλές συμμετοχές και πλούσιο πρόγραμμα με επιδείξεις μόδας και διάφορα shows που αναμένεται να έχει τεράστια εμπορική και οικονομική επιτυχία σε όλους τους τομείς.

H περίοδος είναι ιδανική για την εμπορική κίνηση αφού βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου κατά την οποία ιδιώτες παίρνουν αποφάσεις για το γάμο τους την βάπτιση καθώς επίσης για τις εκδηλώσεις που θέλουν να πραγματοποιήσουν Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διοργανωθούν έντονα προγράμματα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην ΚΑΒΑΛΑ αλλά και την Ανατολική Μακεδονία. Συγκεκριμένα θα διοργανώσουμε σειρά εκδηλώσεων με επιδείξεις Νυφικών – Γαμπριάτικων και Βραδινών ενδυμάτων με γνωστά μοντέλα τα οποία θα παραβρεθούν για το συγκεκριμένο γεγονός.
ΤΕΤΑΡΤΗ:

– 17:30 ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

– 19:30 Αγιασμός – πυροτεχνήματα – χοροί από την σχολή Gabriella Kazoli

ΠΕΜΠΤΗ:

– 19:30 Magic show με το μάγο ROGER και την κλόουν SELINA με απίστευτα ταχυδακτυλουργικά κόλπα για μικρούς και μεγάλους

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

– 21:00 επώνυμοι καλλιτέχνες από τις ΠΕΡΛΕΣ LIVE

ΣΑΒΒΑΤΟ:

– 19:30 Ο γνωστός hair stylist – make up artist Γιάννης Σουμπέκας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Καβάλα ενα μοναδικό και ανεπανάληπτο show κομμωτικής – ομορφιάς – μόδας. 20 πανέμορφες θηλυκές παρουσίες θα αναδείξουν όλη τη νέα μόδα στα μαλλιά, το make up και τα ρούχα σε μια υπέροχη βράδια ομορφιάς…

ΚΥΡΙΑΚΗ:

– 19:30 επίδειξη μόδας και νυφικών από μεγάλους οίκους με τις : Στέλλα Γιαμπουρα, Θώμη Δρακόντη, Χαρά Τσούση, Κατερίνα Μανάβη, Juliet Emenu και άλλες υπεροχές θηλυκές παρουσίες

Χορός από το στούντιο μπαλέτου GABRIELLA KAZOLI
ΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Νυφικά, Βαπτιστικά, catering, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, αίθουσες δεξιώσεων, ανθοπωλεία, στολισμοί, διακοσμητές εκδηλώσεων, μουσική – ήχος και φώς, φωτογράφοι και βιντεολήπτες, αξεσουάρ γάμου, προσκλητήρια, πυροτεχνήματα, μπαλόνια, σχολές χορού, διασκεδαστές, spa, μακιγιάζ, κομμωτές, γραφεία ταξιδιών, βραδινά φορέματα, λίστες γάμου Έπιπλα, Δερμάτινα, Γούνες, Κοσμήματα, Πίνακες Ζωγραφικής, Βιβλία, Διακοσμητικά, Λευκά Είδη, Κέντρα Αισθητικής, κ.α.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker