Από την εφημερίδα και το ράδιο «Ενήμερος» Εκδήλωση τιμής σε διακεκριμένους για την επιστήμη τους και το επάγγελμά τους Καβαλιώτες

26 Ιανουαρίου, 2010

Πολύ μεγάλη ήταν η επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε η εφημερίδα Ενήμερος της Καβάλας, με πρωτοβουλία του εκδότη της Διονύση Βαχλιώτη, στην οποία τιμήθηκαν ορισμένοι καβαλιώτες που ζουν σε άλλες περιοχές της χώρας και έχουν διακριθεί στην επιστήμη τους ή στο επάγγελμά τους, τόσο που να είναι γνωστοί στο πανελλήνιο και όχι μόνο.

Σε κλίμα ιδιαίτερη συγκίνησης αναγνώστηκαν τα βιογραφικά των τιμώμενων με την ταυτόχρονη προβολή εικόνων από τα παιδικά τους χρόνια, ενώ στη συνέχεια τους δόθηκαν και σχετικά αναμνηστικά από τους επισήμους που τους βράβευσαν εκ μέρους της εφημερίδας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αναστ. Μάνθος, ο Διευθυντής του Κέντρου Καρδιολογίας του νοσοκομείου του Χερφιλντ του Λονδίνου Μιχάλης Γκατζούλης, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου και Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής του εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών καθώς και ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, που όλοι έλκουν την καταγωγή τους από την Καβάλα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου LUCY, παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Φ.Ν. Θ. κ. Προκόπιος, ο οποίος αργότερα ευλόγησε και την πίτα, ο Νομάρχης Καβάλας Θόδ. Καλλιοντζής, οι βουλευτές Μ. Τιμοσίδης, Δημ. Παπουτσής και Σ. Εμινίδης, οι Δήμαρχοι Κωστής Σιμιτσής, Γιάννης Φιλόσογλου, Σάββας Μιχαηλίδης, Λάζ. Τσαταλμπασίδης και Βασίλης Ξουλόγης, ο Υπερνομάρχης Κώστας Τάτσης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

Μετά τη τιμητική εκδήλωση, προσφέρθηκε πλούσιο φαγητό και υπό τους ήχους μιας πολύ αξιόλογης τοπικής ορχήστρας οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker