Έτοιμο το ανοιχτό κολυμβητήριο

28 Ιουνίου, 2011

Όλα είναι έτοιμα στο ανοιχτό κολυμβητήριο «Φίλιππος», και αυτό που μένει είναι η απόφαση του Δημάρχου Καβάλας που θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο (για το καλοκαίρι) του κλειστού κολυμβητηρίου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές και την επίσημη έναρξη λειτουργίας του ανοιχτού κολυμβητηρίου.
Ο «Κ.Τ.» επισκέφθηκε χθες το πρωί το ανοιχτό κολυμβητήριο Καβάλας όπου τα συνεργεία πραγματοποιούσαν τις τελευταίες εργασίες όπως το βάψιμο των κάγκελων αλλά και των βατήρων. Στο ανοιχτό κολυμβητήριο βρέθηκε και το μέλος της τριμελούς επιτροπής που έχει επιφορτιστεί με τη λειτουργία των κολυμβητηρίων, Πάρης Ανανιάδης, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής είναι ο Θόδωρος Μακαρίτης και ο Κυριάκος Τσακιρίδης.

«Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς το ανοιχτό κολυμβητήριο είναι έτοιμο. Έχουν μείνει μόνο τα βαψίματα σε συγκεκριμένα σημεία όπως στους βατήρες και στα κάγκελα. Κατά τα άλλα η πισίνα είναι απολύτως έτοιμη, έχουν γίνει οι απαραίτητες αναλύσεις, με το χλώριο και το ph να βρίσκονται στα κανονικά επίπεδα. Τα αποδυτήρια επίσης έχουν καθαριστεί ενώ πολύ καλή είναι και η λειτουργία των καυστήρων», δήλωσε ο Πάρης Ανανιάδης.

Όσον αφορά τους καυστήρες, το μέλος της τριμελούς επιτροπής τόνισε ότι την περασμένη εβδομάδα είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα, το οποίο λύθηκε μέσα από την συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας, καθώς ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την παραχώρηση τριών καυστήρων, ίδιου τύπου με αυτούς που λειτουργούσαν στο κολυμβητήριο, τους οποίους πήραμε από το κτίριο του παλιού νοσοκομείου» τόνισε ο Πάρης Ανανιάδης.
Πηγή: www.k-tipos.gr

 

eXTReMe Tracker