Έκθεση ζωγραφικής μετά εκδηλώσεων

14 Δεκεμβρίου, 2015

Ο πολιτιστικός και καλλιτεχνικός σύλλογος γυναικών ζωγράφων Καβάλας, επανέρχεται δριμύτερος. Την Παρασκευή το απόγευμα, εγκαινίασε την καθιερωμένη έκθεση ζωγραφικής, στην οποία συμμετέχουν με έργα τους 18 γυναίκες, ερασιτέχνες ζωγράφοι. Φέτος η έκθεση φιλοξενείται στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου, σ΄ έναν καινούριο χώρο, δίπλα στο καφέ «Σοκολά». Ο χώρος που χρησιμοποιείται πρώτη φορά για τέτοιες εκδηλώσεις κρίνεται κατάλληλος. Είναι φωτεινός, κοντά στο κέντρο της Καβάλας κι έτσι η επιλογή του συλλόγου γι΄ αυτόν τον χώρο δικαιώνεται.
Ενδιαφέρον έχουν επίσης οι παράλληλες εκδηλώσεις που είναι δύο. Η πρώτη έγινε χθες το μεσημέρι. Αφορούσε αφήγηση και δραματοποίηση του παραμυθιού «το θαύμα των Χριστουγέννων». Σε ρόλο ερασιτεχνών ηθοποιών, μέλη του πολιτιστικού και καλλιτεχνικού συλλόγου γυναικών ζωγράφων.
Η εκδήλωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς των διοργανωτών.
Συμμετείχαν παρακολουθώντας το γεγονός και πρόσκοποι. Η επόμενη από τις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι και η τελευταία γίνεται το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκέμβρη στις 12.00 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο. Εκεί θα βρίσκεται η γνωστή συγγραφέας παιδικών βιβλίων Δήμητρα Πυργελή που θα παρουσιάσει το καινούριο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «η μικρή μπότα του Άη Βασίλη».

Πηγή: proininews.gr

eXTReMe Tracker