Άρωμα… Καβάλας στον «Στ’ Γύρο Πόλης Δράμα στη μνήμη Ν. Βαλδίρκα»

23 Μαΐου, 2012

Η επίσκεψη στις γειτονικές πόλεις συχνά γίνεται με αφορμή τοπικές διοργανώσεις. Οι φίλοι των αγώνων δρόμου, οι οπαδοί ενός καθημερινού τρόπου άσκησης που πολλά τα οφέλη του για τον οργανισμό, επισκέφθηκαν πρόσφατα την πόλη της Δράμας, αφού μόλις προχθές διοργανώθηκε εκεί ο «Στ’ Γύρο Πόλης Δράμα στη μνήμη Ν. Βαλδίρκα» σε συνεργασία της Ε.Α.Σ./ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δράμας και του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Δράμας. Μεταξύ των διακριθέντων, και άρωμα γυναίκας από… την Καβάλα!

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις πολλές συμμετοχές που σημειώθηκαν από Καβάλα, η Μαρία Χριστοδούλου, απέσπασε το 2ο μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών έως 39 ετών. Έχοντας λάβει μέρος σε πλήθος αντίστοιχων διοργανώσεων, σε αγώνες δρόμου εντός και εκτός πόλεως, είπε σχετικά: «Όταν μία τέτοια διοργάνωση γίνεται σε μία τόσο κοντινή απόσταση από την Καβάλα, είναι πιο εύκολο και για εμάς, τους λάτρεις των αγώνων δρόμου να πάρουμε μέρος και να μην χάσουμε την ευκαιρία. Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ!».

Οι αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν μόλις προχθές, την Κυριακή 20 Μαΐου, δεν της απέφεραν «μόνο τη χαρά της συμμετοχής», όπως την αναφέρει, αλλά και μία διάκριση. Σχετικά μ’ αυτήν, δήλωσε: «Ένα βραβείο είναι σίγουρα μια ηθική ικανοποίηση, μία επιπλέον χαρά και αναγνώριση. Το σημαντικότερο όμως είναι το τρέξιμο ως τρόπος καθημερινής άσκησης, ως τρόπος ζωής. Από εκεί και πέρα, έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Η χαρά από μια τέτοια διάκριση παραμένει, αλλά πάνω από όλα είναι η χαρά της ενασχόλησης μ’ αυτού του είδους την άσκηση!».

Από: Λυδία ΕΛΙΟΓΛΟΥ

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker