Άρχισε η προβολή του Air Show

12 Απριλίου, 2012

Η αντιπεριφέρεια τουρισμού και πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και ειδικότερα η δυναμική ομάδα που ασχολείται με το δεύτερο αεροπορικό σόου που θα γίνει στην Καβάλα τον Ιούνιο, άρχισε ήδη την προβολή και διαφήμιση του γεγονότος. Ο Κώστας Παπακοσμάς, ο Παναγιώτης Γεωργιάδης και άλλα μέλη της ομάδας, έχουν στα χέρια τους τα πρώτα έντυπα που διαφημίζουν το σόου, 5000 στον αριθμό. Τα έντυπα αυτά είναι έγχρωμα, αναφέρονται στο γεγονός αναλυτικά, έχουνε ήδη μοιρασθεί στη Βόρεια Ελλάδα μέσω των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ τα συναντά κανείς και στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στόχος της αντιπεριφέρειας τουρισμού, είναι τα έντυπα αυτά να φτάσουν παντού, στη χώρα μας, αφού άλλωστε κύριος σκοπός τους είναι να διαφημίσουν το γεγονός, εντός των ελληνικών συνόρων.

Το έντυπο αναφέρεται στο δεύτερο αεροπορικό σόου, με ωραίες φωτογραφίες του λιμανιού της Καβάλας, όπου μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα γίνει στην πόλη, από τις 22 μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Υπάρχει ειδική αναφορά στην ημέρα μνήμης αεροπόρων, εκδήλωση που θα γίνει στη Θάσο. Ενώ στο έντυπο υπάρχει και ιστοσελίδα των ξενοδόχων της Καβάλας, προκειμένου να διευκολυνθούν σε κρατήσεις δωματίων, όσοι εκείνες τις μέρες θέλουν να επισκεφθούν την πόλη μας.

Σύμφωνα με το έντυπο, το δεύτερο αεροπορικό σόου της Καβάλας, θα φιλοξενήσει μαχητικά αεροπλάνα και ελικόπτερα των ελληνικών δυνάμεων, πολιτικές ακροβατικές ομάδες από την Αυστρία, την Ιταλία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, υδροπλάνα, αερόστατα, αλεξιπτωτιστές, αλεξίπτωτα πλαγιάς, πτήσεις τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, αεροπορική στατική έκθεση, ανοιχτές συναυλίες και άλλες εκπλήξεις.

Οι χορηγοί που αναφέρονται στο έντυπο, είναι:

-Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

-Ο Δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

-Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας

-Το Επιμελήτηριο Καβάλας

-Το σωματείο καφεζυθοπωλών και ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων.

Σημειώνουμε ότι το ίδιο γεγονός προβάλλεται παγκοσμίως κι από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΤ καθώς εκεί υπάρχει σχετικό υλικό που παραπέμπει στο δεύτερο αεροπορικό σόου της Καβάλας, που όπως σημειώνεται είναι το μοναδικό του είδους του, για όλη την Ελλάδα.

Πηγή: www.proininews.gr

eXTReMe Tracker