«Καθαρίζουμε την Ελλάδα, καθαρίζουμε το σπίτι μας»

29 Ιουλίου, 2011

Ο Δήμος Καβάλας στηρίζει έμπρακτα και συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ και του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ALPHA Radio 88,6 για τον καθαρισμό κοινόχρηστων εκτάσεων μέσα στον αστικό ιστό της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, καθαρίζουμε το σπίτι μας» αύριο Σάββατο 30 Ιουλίου 2011 στις 10.00 το πρωί, ο Δήμος Καβάλας, ο ΣΚΑΪ και το ALPHA Radio 88,6 προσκαλούν όλους τους Καβαλιώτες στην κοινή προσπάθεια για να καθαριστεί το δασάκι των Πεντακοσίων.

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Alpha Bank και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα, διοργανώνουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Από τις 4 Ιουλίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου, κάθε Σάββατο, επί δυο μήνες, στην Αθήνα και σε ακόμα 28 πόλεις «Καθαρίζουμε την Ελλάδα». Εκτός από τα προγραμματισμένα σημεία καθαρισμού της εκστρατείας του ΣΚΑΪ, προτρέπονται οι ακροατές να οργανωθούν σε ομάδες για τον καθαρισμό της περιοχής τους. Οικογένειες, συγγενείς, φίλοι, γείτονες μπορούν να οργανώσουν μικρούς τοπικούς καθαρισμούς

Ο Δήμος Καβάλας καλεί όλους τους δημότες το Σάββατο 30 Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι στο δασάκι των Πεντακοσίων. Η δράση θα καλυφθεί ραδιοφωνικά σε κοινή, ζωντανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και του ALPHA Radio 88.6.

Πηγή:www.e-kavala.gr

eXTReMe Tracker