ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕνΕΑΓΚ

18 Σεπτέμβριος, 2017

Η ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ σας προσκαλεί στον εορτασμό της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ που θα πραγματοποιηθεί στο 12ο Δ.Σ. Καβάλας (οδός Βενιζέλου, απέναντι από το Δημοτικό Ωδείο) την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:30-13:30, με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα και τη συνεργασία του Europe Direct της Κομοτηνής, οι οποίοι και θα μας διαθέσουν υλικό και επιδαπέδια παιχνίδια.

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χρώματα, μουσική και λέξεις από όλο τον κόσμο, θα υπάρχουν γωνιές με μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και δραστηριοτήτων έτσι ώστε να συμμετάσχουν και να απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού όλα τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους.

Παράλληλα, από Τρίτη, 12 έως και Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017, θα διενεργείται Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ». Η καλύτερη ζωγραφιά από κάθε βαθμίδα θα βραβευτεί και θα αποτελέσει το θέμα της αφίσας για τον εορτασμό της Ε.Η.Γ. του 2018.

Οι περσινοί νικητές θα παραλάβουν αναμνηστική αφίσα της ζωγραφιάς τους, ενώ οι φετινοί θα πάρουν από μια τσάντα της Unicef με σχολικά είδη (Α’θμια εκπαίδευση) και έντυπο υλικό, λεξικό/ βιβλία (Δ’θμια εκπαίδευση)

Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι δραστηριότητες της ημέρας θα λάβουν χώρα στο Γυμναστήριο του Σχολείου.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

eXTReMe Tracker