Έναρξη λειτουργίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Σόνια Θεοδωρίδου».

3 Μάιος, 2018

Έναρξη λειτουργίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Σόνια Θεοδωρίδου».

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» έχουν την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουν στην έναρξη λειτουργίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Σόνια Θεοδωρίδου».
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του:
«Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…»
και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 π.μ. στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (2ος όροφος),
παρουσία της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα
και της διεθνούς φήμης σοπράνο
Σόνιας Θεοδωρίδου.

Η λειτουργία της «Μουσικής Βιβλιοθήκης» αποτελεί τμήμα της συλλογής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της κ. Σόνιας Θεοδωρίδου. Η διεθνούς φήμης σοπράνο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για το Μουσικό Σχολείο Καβάλας δώρισε μια σειρά από μουσικά όργανα, βιβλία και cds τα οποία συγκροτούν τη «Μουσική Βιβλιοθήκη». Επιπλέον, με δική της παρότρυνση, το Ίδρυμα Ιωάννη Αγγελικούση δώρισε πλήθος μουσικών βιβλίων, που προορίζονται για τον εμπλουτισμό της «Μουσικής Βιβλιοθήκης». Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, με ιδιαίτερη χαρά, ανέλαβε την ευθύνη να διαχειριστεί και να θέσει στη διάθεση του κοινού όλο το υλικό της δωρεάς αφού πρώτα ολοκληρώσει την ταξινόμηση και την καταλογογράφησή του.

eXTReMe Tracker