ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΟΔΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ «ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ» ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

29 Σεπτεμβρίου, 2016

14501964_10154478278662822_1652592683_nΤο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα, στο Διαλεκτό Δήμου Νέστου πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Οδηγικού Κέντρου «ΑΝΝΑ & ΤΑΚΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ». Ο χώρος πανέμορφος και ιδανικός για κάθε ηλικία πληρώντας τις προϋποθέσεις για επιτυχημένες διοργανώσεις οδηγικού και όχι μόνο χαρακτήρα.

 

Πολλές παλιές σειρές στελέχη, απλοί ναυτοδηγοί και οδηγοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και μαζί με τα σημερινά στελέχη, ναυτοδηγούς, οδηγούς, πουλιά και αστέρια, γονείς, εκπρόσωπους φορέων, συνεργάτες, κατοίκους της Κοινότητας αλλά και υποστηρικτές γιορτάσαμε τα 20 χρόνια λειτουργίας του Οδηγικού Κέντρου «ΑΝΝΑ & ΤΑΚΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ» τιμώντας παράλληλα τους δύο ανθρώπους των οποίων τα ονόματα φέρει το κέντρο, αλλά και για όλα όσα πρόσφεραν στον Οδηγισμό του Τ.Τ. Καβάλας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ κ. Θεόδωρος. Μαρκόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μεταξάς Τάσος, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέστου, κκ Αργυράκης Μιχάλης και Βασιλειάδης Νίκος, αντίστοιχα, η Πρόεδρος της κοινότητας Διαλεκτού κα. Γκιανοπούλου Παναγιώτα, ο πρώην Δασάρχης Καβάλας κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, στελέχη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, εκπρόσωποι συλλόγων κ.α.
Την όλη εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Θώμη Αγγέλου που σε συνεργασία με τις κες Κλέμον Μπόλλε (υπεύθυνη Εστίας) και Έλενα Ζουμπουλίδου (Έφορος) είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης  – η οποία ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη της Άννας και του Τάκη Δεληγιάννη.

 

Η Πρόεδρος του Τ.Τ. Καβάλας κα Αποστολίδου Ελένη στην ομιλία της ευχαρίστησε όλες και όλους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την δημιουργία και λειτουργία του «κοσμήματος» του Τ.Τ. Καβάλας του Σ.Ε.Ο., του Οδηγικού Κέντρου «ΑΝΝΑ & ΤΑΚΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ» και τόνισε ότι «είμαστε περήφανοι γιατί είχαμε και έχουμε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους όλους εσάς που ενισχύετε και βοηθάτε το έργο μας. Γνωρίζουμε ότι θα σας έχουμε πάντα κοντά μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας υποσχεθούμε ότι, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, θα συνεχίσουμε το έργο μας της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης».

Η κα Φωτούλα Τουλκίδου – όπου επί της δικής της θητείας ως Εφόρου γεννήθηκε η ιδέα της παραχώρησης του Δημοτικού Σχολείου Διαλεκτού στο Τ.Τ. Καβάλας –  αναφέρθηκε στο όλο ιστορικό, επισημαίνοντας και εκείνη την μεγάλη συμβολή του τότε Νομάρχη Καβάλας του κ. Γ. Καρατζιώτη, γέννημα του Διαλεκτού Δήμου Νέστου.

 

Ακολούθησε ένα υπέροχο video γεμάτο φωτογραφίες από τις αμέτρητες κατασκηνώσεις, εκπαιδεύσεις, διοργανώσεις και δράσεις τοπικού, πανελλήνιου αλλά και διεθνούς επιπέδου που έλαβαν χώρα τα 20 χρόνια λειτουργίας του Οδηγικού Κέντρου.

Ένα υπαίθριο εργαστήρι μεταξοτυπίας χάρισε στους παρευρισκόμενους τη συλλεκτική πάνινη τσάντα με το λογότυπο των 20 χρόνων.
%cf%83%ce%b5%ce%bfΣτη συνέχεια η Έφορος κα Έλενα. Ζουμπουλίδου άναψε την πυρά σηματοδοτώντας και τυπικά την έναρξη της οδηγικής χρονιάς 2016-17 ενώ η λήξη έγινε με το  καθιερωμένο οδηγικό τραγούδι, τον «Κρίκο».

 

Με τη λήξη της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα υπέροχα εδέσματα  του μπουφέ που επιμελήθηκαν  οι κες του Τ.Τ. Καβάλας, η Έφορος με τα στελέχη με μια κιθάρα και ένα συνθεσάιζερ τραγούδησαν γνωστά οδηγικά τραγούδια, ενώ δημιουργικά εργαστήρια και οδηγικά παιχνίδια απασχόλησαν τους βενιαμίν της παρέας.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΣ .

 

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης:

 

  • TU VUNU
  • ΚΕΛΛΑΡΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟ
  • EUROPROVOLI
  • ΘΩΜΗ ΑΓΓΕΛΟΥgraphics+design
eXTReMe Tracker