ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 2017 – 2018

31 Αυγούστου, 2017

Όσες ομάδες εργαζομένων επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας 2017 – 2018 πρέπει να στείλουν δηλώσεις συμμετοχής στο sports@kavalagreece.gr ή στην ΔΑΘΛ-Π στον Πυθαγόρα μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.

περισσότερα

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – «Ο Μαγικός Αυλός»

24 Αυγούστου, 2017

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» με μουσική του Τζοακίνο Ροσσίνι, η Κάρμεν Ρουγγέρη επιστρέφει φέτος στο Φεστιβάλ Φιλίππων για να γνωρίσει αυτή την φορά στους μικρούς της φίλους τον μοναδικό Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, μέσα από την παράσταση «Ο Μαγικός Αυλός»,

περισσότερα

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Περάμου «Στοχασμοί του Καζαντζάκη σε μείζονα κλίμακα»

24 Αυγούστου, 2017

Με αφορμή το γεγονός της συμπλήρωσης 60 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη και την κήρυξη επίσημα της χρονιάς από το Υπουργείο Πολιτισμού ως «έτος Νίκου Καζαντζάκη», η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Ν. Περάμου, τιμά τη μνήμη του παγκόσμια αναγνωρισμένου, πολυσυζητημένου συγγραφέα και διανοητή, και παρουσιάζει το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ, στο Φρούριο Καβάλας, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων, το αφιέρωμα με τίτλο «Στοχασμοί του Καζαντζάκη σε μείζονα κλίμακα».

περισσότερα

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – Ευριπίδη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι»

24 Αυγούστου, 2017

Μία από τις ωραιότερες δημιουργίες του Ευριπίδη, η τραγωδία «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, παρουσιάζεται το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων

περισσότερα

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – «Ασκητική»

21 Αυγούστου, 2017

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάζει την «Ασκητική» (Salvatores dei) του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία Aνδρέα Κουτσουρέλη την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στις 21.00 στο Φρούριο Καβάλας στο πλαίσιο του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

περισσότερα

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί»

17 Αυγούστου, 2017

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει τη σπαρταριστή κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί», την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 21.00 στο Φρούριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης συνεχίζοντας τη πολύχρονη παράδοση να παρουσιάζει σημαντικές παραγωγές σε καλοκαιρινές περιοδείες, επέλεξε ένα απολαυστικό έργο ενός από τους μεγαλύτερους μάστορες της κωμωδίας. Ένα έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες που χάνονται μέσα σε παρεξηγήσεις και παράλογες καταστάσεις.
Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που έγραψε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει εμπλέκεται σε μια σειρά γεγονότων. Σιγά σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Πρόκειται για σπάνια κωμωδία που θα μείνει αξέχαστη στους θεατές που θα την παρακολουθήσουν.

περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ VIA EGNATIA

16 Αυγούστου, 2017

περισσότερα

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – Ματαίωση Μουσικής Παράστασης «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ»

10 Αυγούστου, 2017

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής, η περιοδεία της μουσικής παράστασης «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ», ματαιώθηκε στο σύνολό της.

περισσότερα

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – «ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΔΟΚΙΜΕΣ – κάτω απ’ την προσωπίδα ένα κενό» & «ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ-ΧΟΡΙΚΑ»

7 Αυγούστου, 2017

Οι παραστάσεις του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων «Οιδίπους Δοκιμές κάτω απ’ την προσωπίδα ένα κενό» και «Οιδίπους Τύραννος – Χορικά» θα παρουσιαστούν την Πέμπτη 10 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων ως αποτέλεσμα του εντατικού εργαστηρίου – camp που ξεκίνησε στην περιοχή των Κρηνίδων στις 20 Ιουλίου.

περισσότερα

60o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – «Ίων, μια εκδοχή για δύο πρόσωπα» και «Ιώ» & «Οιδίπους Δοκιμές κάτω απ’ την προσωπίδα ένα κενό» και «Οιδίπους Τύραννος – Χορικά»

3 Αυγούστου, 2017

Οι παραστάσεις του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων «Ίων, μια εκδοχή για δύο πρόσωπα»  και «Ιώ» θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 9 Αυγούστου, ενώ οι παραστάσεις «Οιδίπους Δοκιμές κάτω απ’ την προσωπίδα ένα κενό» και «Οιδίπους Τύραννος – Χορικά» θα παρουσιαστούν την Πέμπτη 10 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων ως αποτέλεσμα του εντατικού εργαστηρίου – camp που ξεκίνησε στην περιοχή των Κρηνίδων στις 20 Ιουλίου.

περισσότερα

eXTReMe Tracker