Σχεδόν έτοιμες οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας

9 Μαΐου, 2016

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από σήμερα οι προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου για τη λευκή νύχτα στην αγορά της Καβάλας, την τελευταία Παρασκευή του Μάη, 27 του μηνός. Η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με το Επιμελητήριο, τη Δημωφέλεια, την περιφερειακή ενότητα Καβάλας και τη Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας είναι άριστη. Τα προβλήματα έχουνε όλα τακτοποιηθεί, έχουνε λυθεί. Εντός των ημερών θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην οδό Ομονοίας, η οποία πεζοδρομείται, στους πεζόδρομους του αγίου Νικολάου, στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, υπάρχει δε πρόταση, εκδηλώσεις να γίνουνε και στην Πλατεία Καπνεργάτη.
Το τελευταίο σενάριο θα οριστικοποιηθεί εντός των ημερών. Εξετάστηκε το ενδεχόμενο εκδηλώσεις να γίνουν και στην οδό Βενιζέλου, έστω στα πεζοδρόμια της οδού, αλλά κάτι τέτοιο δε μπόρεσε να οριστικοποιηθεί για τεχνικούς κυρίως λόγους.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει και βεγγαλικά, τα οποία θα εκτοξευτούν στον ουρανό της πόλης, μάλλον από το κτήριο του Επιμελητηρίου, αργά το βράδυ της Παρασκευής 27 Μάη. Θα μοιρασθούν 1000 μπαλόνια, ενώ άριστη συνεργασία με τους διοργανωτές της λευκής νύχτας έχει και το τμήμα τροχαίας Καβάλας, που θ΄ αναλάβει να εφαρμόσει κυκλοφοριακά μέτρα όση ώρα θα είναι πεζόδρομος η οδός Βενιζέλου.

Πηγή: www.proininews.gr

eXTReMe Tracker