«ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΜΕ ΤΙΣ «fortissimo»

24 Νοεμβρίου, 2016

01Το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης “Άγιος Γεώργιος” Καβάλας, γιορτάζει 5 χρόνια σημαντικής και ουσιαστικής εθελοντικής προσφοράς προς τα παιδιά. Και σας προσκαλεί σε μια επετειακή και μοναδική Fortissimo Μουσική Βραδιά Αγάπης, στο Δημοτικό Κινηματογράφο OSCAR, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στις 8,30μμ.
Ένα μουσικό ταξίδι με το εκρηκτικό Ηλεκτρικό Κουαρτέτο Εγχόρδων «fortissimo», που έρχεται αφιλοκερδώς από τη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά για την ενίσχυση του εθελοντικού μας έργου.
Συμμετέχει η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας υπό τη Διεύθυνση της εκπαιδευτικού Κωνσταντίας Κύπρου.
Η Μουσική Βραδιά Αγάπης φέτος έχει επετειακό χαρακτήρα, είναι βεβαίως αφιερωμένη στα παιδιά και ειδικότερα στα παιδιά που βρίσκονται στο στάδιο της μετάβασης τους από την Κρατική (Ιδρυματική) φροντίδα, σε επίπεδο Κοινωνίας.
Οι ανάγκες τους είναι πολλές, με αυτή την εκδήλωση στοχεύουμε με την στήριξη όλων, να μας δοθεί η δυνατότητα να τις καλύψουμε κατά το δυνατόν.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Σωματείου

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-mousiki-vradia-agapis-fortissimo-26-11-2016 %cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-mousiki-vradia-fortissim%ce%bf-mesa-f-1

eXTReMe Tracker