Μειωμένες οι τιμές της ΠΑΕ NEA ΚΑΒΑΛΑ στα εισιτήρια διαρκείας

21 Ιουλίου, 2010

Μειωμένες συγκριτικά με πέρσι είναι φέτος οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ και οι οποίες θα ισχύσουν για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η ιδιοκτησία της καβαλιώτικης ΠΑΕ και ειδικότερα ο πρόεδρος της Σταύρος Ψωμιάδης προκειμένου να δημιουργήσει μεγαλύτερες προϋποθέσεις για αγορά εισιτηρίων διαρκείας από την καβαλιώτικη ΠΑΕ. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δελεαστική κίνηση από πλευράς της ιδιοκτησίας της ομάδας και σύμφωνα με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν ο κόσμος θα πρέπει να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια που γίνεται φέτος και να δείξει μεγαλύτερη ανταπόκριση συγκριτικά με πέρσι. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν είναι προσιτές για οποιονδήποτε οβολό και κυρίως για εκείνους τους φιλάθλους οι οποίοι θέλουν να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με τις οικογένειες τους.

Το δελτίο τύπου
της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ
Χθες λοιπόν νωρίς το μεσημέρι έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία όλων των εφημερίδων το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, μέσα από το οποίο γίνονται γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν φέτος. Μάλιστα να τονίσουμε ότι στο σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ συμμερίζεται την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας και για το λόγο αυτό η διοίκηση της αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-11, συγκριτικά με πέρσι μέχρι και 40%.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ είναι το εξής:

“Η ΠΑΕ Καβάλα, μετά από μία πετυχημένη πορεία στη Super League, τερματίζοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ως πρώτη επαρχιακή ομάδα, πιστεύει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας, θα στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης και των παικτών της, για μία ακόμη καλύτερη πορεία και υψηλότερους στόχους, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο, για ένα γεμάτο “Ανθή Καραγιάννη” και μία δυνατή έδρα, που θα βοηθήσει στο μέγιστο την πορεία της ομάδας. Συμμεριζόμενη την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας και ειδικότερα την πόλη της Καβάλας, η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2010-11, από την προηγούμενη σεζόν, κατά το ποσοστό έως και 40%”.

Αναλυτικά οι τιμές των διαρκείας
· Θύρα 3: Κανονικό 120 ευρώ (70 ευρώ για παιδιά -16 ετών)-25 ευρώ εισιτήριο.

· Θύρα 4: Κανονικό 100 ευρώ (70 ευρώ για παιδιά -16 ετών)-25 ευρώ εισιτήριο.

· Θύρα 3 ή 4: ΚΑΠΗ και Α.Μ.Ε.Α. 70 ευρώ.

· Θύρα 5: Οικογενειακό κανονικό 200 ευρώ (πατέρας-μητέρα-δύο (2) παιδιά έως10 ετών)-για 3ο παιδί +50 ευρώ-35 ευρώ το οικογενειακό εισιτήριο.

· Θύρες 6 και 8 : Κανονικό 300 ευρώ(120 ευρώ για παιδιά -16 ετών)-40 ευρώ εισιτήριο.

· V.I.P. Silver (Θύρα 7): Κανονικό 1000 ευρώ(180 ευρώ για παιδιά -16 ετών)-100 ευρώ εισιτήριο.

· V.I.P. Gold (Θύρα 7): Κανονικό 1500 ευρώ(180 ευρώ για παιδιά -16 ετών).
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ή αγώνων είναι η προσκόμιση του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, όπως και για την οικογενειακή θύρα η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 28 Αυγούστου από τα γραφεία της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ που βρίσκονται στην οδό Αμύντα 6, 2ος όροφος. Περαιτέρω πληροφορίες καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στο τηλέφωνο 2510 228589.

· Τα εισιτήρια θα πωλούνται καθημερινά από τις 10.00 π. μ. έως 21.00 μ. μ. και Σάββατο 10.00 π. μ. έως 18.00 μ. μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ, έως τις 28 Αυγούστου.

Πέτρος Β. Πετρόπουλος

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker