Μεγάλες διακρίσεις με μετάλλια και υποτροφίες για τη Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας

21 Απριλίου, 2016

T.D.F. LATIN

Μεγάλες διακρίσεις της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας και του Προγράμματος «Κίνηση και Χορός» Νέας Καρβάλης της «Δημωφέλεια» σε Διεθνείς και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Χορού με την κατάκτηση μεταλλίων και πολλών διακρίσεων. Πιο συγκεκριμένα:

Το Πρόγραμμα «Κίνηση και Χορός» της Νέας Καρβάλης της «Δημωφέλεια» συμμετείχε στο Διεθνή Διαγωνισμό Χορού WDSF GREEK OPEN 2016, που διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου – ΔΑΚ Ευόσμου, το Σαββάτο 2 Απριλίου 2016 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και κατέκτησε 1 χρυσό, 2 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια όπως και πολλές άλλες διακρίσεις. Οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν ήταν:
ΖΕΥΓΑΡΙΑ JUVENILE LATIN ONE DANCE:RUMBA (1η Θέση)
Λαζαρίδης Αντώνης – Σαπλαχίδου Χαρούλα

ΖΕΥΓΑΡΙΑ JUVENILE LATIN ONE DANCE:RUMBA (2η Θέση)
Ιωαννίδης Κωνσταντίνος – Στεφανίδου Σοφία

ΖΕΥΓΑΡΙΑ JUNIOR LATIN ONE DANCE:RYMBA (2η Θέση)
Πατακιάς Αλέξανδρος – Ελληνοπούλου Κατερίνα
ΖΕΥΓΑΡΙΑ JUNIOR LATIN ONE DANCE:CHA-CHA (3η Θέση)
Πατακιάς Αλέξανδρος – Ελληνοπούλου Κατερίνα

SOLO JUVENILE LATIN ONE DANCE: CHA -CHA (3η Θέση)
Σαπλαχίδου Χαρούλα

SOLO JUVENILE LATIN ONE DANCE: CHA-CHA (3η Θέση)
Σαπλαχίδου Χαρούλα

SOLO JUNIOR LATIN ONE DANCE: JIVE (3η Θέση)
Ελληνοπούλου Κατερίνα

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας συμμετείχε στον Διαγωνισμό Χορού T.D.F. (Thessaloniki Dance Festival) που διεξήχθη στο Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελίδης» και κατέκτησε 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια. Οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν ήταν:

ALL LADIES JUNIOR LATIN (2η Θέση)
Αρβανιτίδου Αναστασία, Γιαζκουλίδου Αναστασία, Καμινίδου Ελίνα, Καρύπογλου Χριστίνα, Ντόϊτς Σωτηρία, Πουλάκη Μαγδαληνή, Σαφράνογλου Κων/να, Τσότρα Αθηνά

SOLO BOLLYWOOD ADULTS (1η Θέση)
Στασινού Καλλιόπη

SOLO TRIBAL FUSION ADULTS (2η Θέση)
Στασινού Καλλιόπη

Τη Κυριακή 17 Απριλίου 2016 η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας συμμετείχε στο Διαγωνισμό Χορού Crowd International Dance Festival που διεξήχθη στο Hotel Philippion στη Θεσσαλονίκη και κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο.

BOLLYWOOD DANCE SOLO ADULTS (1η Θέση)
Στασινού Καλλιόπη

ORIENTAL PROFESSIONAL SOLO (2η Θέση)
Στασινού Καλλιόπη

Τέλος, από την Παρασκευή 15 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας και το Πρόγραμμα «Κίνηση και Χορός» Νέας Καρβάλης συμμετείχαν στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έντεχνου Χορού “Ευ Δημιουργείν” που διεξήχθη στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια και κατέκτησαν 2 χρυσά, 1 ασημένιο, 1 αργυρό μετάλλιο, 3 επαίνους και 2 υποτροφίες. Οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν είναι:

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-18 (1ο Βραβείο)
Γρηγοριάδης Νίκος

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-18 (1ο Βραβείο)
Γρηγοριάδης Νίκος

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-12 (2ο Βραβείο)
Δρόσου Ελεάνα

ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-18 (3ο Βραβείο)
Βέρρου Κωνσταντίνα- Γρηγοριάδης Νίκος

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14-16 (Έπαινος)
Πουλάκη Μαγδαληνή

ΚΑΡΑΚΤΕΡ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-12 (Έπαινος)
Γιαπουτζή Δέσποινα, Δρόσου Ελεάνα, Θεοφυλάκτου Κατερίνα,
Ποδημάτη Γαβριέλα

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-12 (Έπαινος)
Θεοφυλάκτου Κατερίνα

Στον παραπάνω διαγωνισμό οι δύο από τις τρεις τιμητικές υποτροφίες δόθηκαν σε μαθητή της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας. Συγκεκριμένα, στο μαθητή της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας Νίκο Γρηγοριάδη απονεμηθήκαν 2 υποτροφίες οι οποίες περιλαμβάνουν μαθήματα χορού για μια εβδομάδα στην Ανώτερη Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αθηνών και μία εβδομάδα μαθημάτων στη Σχολή Χορού Λυών της Γαλλίας.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» συγχαίρει την καλλιτεχνική διευθύντρια και καθηγήτρια της Δημοτικής Σχολής Χορού κα Κατενίτσεβα Έλενα καθώς και τους καθηγητές της Σχολής Αναστασιάδη Μίλτο, Αποστολίδου Πωλίνα, Νταλταγιάννη Σαββίνα και Στασινού Καλλιόπη για τις επιδόσεις των μαθητών τους. Ιδιαίτερα, ευχαριστεί και συγχαίρει όλες τις ομάδες της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας και του προγράμματος «Κίνηση και Χορός» Νέας Καρβάλης, για την μεγάλη πρόοδο που σημείωσαν, και την συμμετοχή τους στους αγώνες. Ακόμα η «Δημωφέλεια» ευχαριστεί και τους γονείς των μαθητών για τη θερμή και σημαντική υποστήριξή τους.

ΕΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΝ 1 ΕΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΝ 3 GREEK OPEN 2 T.D.F. 1

eXTReMe Tracker