Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας – Ετήσιες παραστάσεις

13 Ιουλίου, 2016

Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας και το πρόγραμμα «Κίνηση και Χορός» της Ν. Καρβάλης της «Δημωφέλεια» παρουσίασαν τις ετήσιες παραστάσεις τους στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2016. Την Τετάρτη 22 Ιουνίου παρουσιάστηκε «Το ταξίδι της Χαράς», μια παράσταση με πολύ χορό και τραγούδι στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης με τη συμμετοχή των τμημάτων μουσικοκινητικής, κλασσικού, σύγχρονου, hip- hop, λατιν και zumba χορού του προγράμματος «Κίνηση και Χορός» της Νέας Καρβάλης. Το Σάββατο 2 Ιουλίου παρουσιάστηκε χορευτικά το ρώσικο παραμύθι «Η Κόρη του Βασιλιά της Θάλασσας». Η παράσταση δόθηκε στο θέατρο του Φρουρίου Καβάλας, με συμμετοχή όλων των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής, κλασικού, σύγχρονου, latin, hip- hop, oriental, bollywood και zumba χορού της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας. Την Κυριακή 3 Ιουλίου παρουσιάστηκε η ετήσια χορευτική παράσταση της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας με τίτλο: «Οι Ρυθμοί της Καρδιάς» με συμμετοχή όλων των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής, κλασικού, σύγχρονου, latin, hip- hop, oriental και zumba χορού και των βραβευμένων χορογραφιών της Σχολής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έντεχνου Χορού «Ευ Δημιουργείν» στη Βέροια και στο Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικού Χορού «T.D.F. 2016» στη Θεσσαλονίκη.

Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας της «Δημωφέλεια» ευχαριστεί όλους όσους κατέθεσαν χρόνο και έμπνευση για ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, τους μαθητές και τους γονείς. Ειδικότερα ευχαριστίες οφείλονται στους καθηγητές έντεχνου χορού (μουσικοκινητική αγωγή, κλασσικός, σύγχρονος, κάρακτερ χορός): Αποστολίδου Πωλίνα, Κατενίτσεβα Έλενα, Νταλταγιάννη Σαββίνα και αθλητικού χορού (latin, hip- hop, oriental, bollywood, κάρακτερ, zumba) Αναστασιάδη Μίλτο, Στασινού Καλλιόπη και Αποστολιδου Πωλίνα καθώς και στην καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής Κατενίτσεβα Έλενα. Ακόμα, η «Δημωφέλεια» ευχαριστεί τους γονείς των μαθητών για τη θερμή και σημαντική υποστήριξή τους.

Τέλος, η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας συνεχίζει τις δραστηριότητές της κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Μαθήτριες της Σχολής από τα τμήματα κλασσικού χορού θα συμμετέχουν στην παράσταση χορού του Russian Ballet Theatre «Η λίμνη των κύκνων» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων (21:30) την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 59ου Φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου.

eXTReMe Tracker