ΤΕΧΝΗΣ ΦΛΟΓΑ – ΣΤ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Μακεδόνες ζωγράφοι δημιουργούν και ταξιδεύουν τον κόσμο

21 Ιουλίου, 2010

Η Φλόγα της Τέχνης στη Δημοτική Καπναποθήκη της Καβάλας, στις 19-23 Ιουλίου.

Έργα Μακεδόνων ζωγράφων καθώς και επιλεγμένα έργα από δημιουργούς της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το φιλότεχνο κοινό της Καβάλας έως τη Παρασκευή 23 Ιουλίου στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Καπναποθήκης.
Ο Εικαστικός Θεσμός «Τέχνης Φλόγα» σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Τύπο «Νεάπολις» έχει τη τιμή να παρουσιάζει στις φετινές του Διαδρομές μέρος από τη συλλογή έργων Μακεδόνων ζωγράφων τα οποία θα ταξιδεύσουν στη Πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού της Αραβικής χώρας, θα παρουσιαστούν σε ανάλογη έκθεση που διοργανώνεται στο Κατάρ.
Τα εγκαίνια της έκθεσης στη Καβάλα που έγιναν τη Δευτέρα, τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντινομάρχης Καβάλας Αθ. Βαφειάδης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Τουριστικού Οργανισμού Νομαρχίας Καβάλας Σ. Αθανασιάδου, οι ζωγράφοι Γκούρτζης Κώστας, Ζαχαρόπουλος Γιάννης, Κατζομύτη Κωνσταντινα, Κελέκης Θέμης, Clara Fantini, Λέντζης Δημήτρης, Μπαλτζοπούλου Καίτη, Σταγγίδης Διαμαντής και Χατζηβασιλειάδου Μαίρη καθώς και πλήθος φιλότεχνων της πόλης μας.
Η έκθεση λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 13:00 και το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 21:00 και αποτελεί συνδιοργάνωση με το Δήμο Καβάλας ενώ έχει και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Τουριστικού Οργανισμού Νομαρχίας Καβάλας και της ΤΕΔΚ Νομού Καβάλας. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, ο Περιφερειακός Τύπος «Νεάπολις» και το Ράδιο Νεάπολις 90,8.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker