Βράβευση Διαγωνισμού Ζωγραφικής “Η Χρωματιστή πόλη”

22 Δεκεμβρίου, 2015

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 11:30, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”, η εκδήλωση βράβευσης για το διαγωνισμό ζωγραφικής “Η Χρωματιστή πόλη”, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στο πλαίσιο του έργου “Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπτυξης του Δ. Καβάλας”.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 250 παιδιά Δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας καθώς και 8 παιδιά από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, που συμμετείχαν εκτός συναγωνισμού, δείχνοντάς μας με τα έργα τους το πώς φαντάζονται την Καβάλα.

Όλες οι συμμετοχές κρίθηκαν από κριτική επιτροπή και διεκδικούσαν 3 παιδικά ποδήλατα που ήταν και τα βραβεία του διαγωνισμού, ενώ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής. Οι νικητές που προέκυψαν είναι οι εξής:

– Ηλιάδης Σταύρος, μαθητής της Γ΄Τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.
– Τσίπου Σοφία, μαθήτρια της Ε΄Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και
– Χουτσίδης Δημήτριος, μαθητής της Δ’ Τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, τίμησε με την παρουσία της αυτή την όμορφη εκδήλωση και απένειμε στα παιδιά τα βραβεία του διαγωνισμού. Η Δ/νση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ευχαριστεί τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας για την παραχώρηση του Δημοτικού θεάτρου “Αντιγόνη Βαλάκου”, που με το υπέροχο σκηνικό της παράστασης “Ο Τρομάρας”, δημιούργησε ένα υπέροχο σκηνικό για την εκδήλωση.

_DSC0002a _DSC0011a _DSC0026a _DSC0130a _DSC0140a _DSC0144a _DSC0155a

eXTReMe Tracker